fredag 22. august 2014

Har du lyst å se hvordan jeg fikk det til å blomstre i hagen i sommer? Her følger en bildekavalkade !


Det har rett og slett vert en helt fantastisk sommer på alle mulige måter og det er så utrolig mange gode minner og opplevelser som har samlet seg! Dette skal være en hageblogg for meg og det er blitt tatt mange bilder med min Iphone gjennom sommeren som jeg vil dele her.

Plantene som er typiske for forsommeren er ikke kommet med her i særlig grad. De hører hjemme i tidligere poster. Alle bildene er tatt av meg og alle bildene er fra vår hage i sommer. Rekkefølgen skal stemme sånn noenlunde, fra juni, juli og inn i august.

Det er enda noen 'godbiter' på lur.. som får komme i seinere post her. Det har vert en serdeles trivelig og travel 'hjemmeihagensommer... og jeg fryder meg nå ved å trykke på 'publiser'....


8 kommentarer:

 1. Flott blomstring gjennom sommeren :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt med en kommentar fra deg, takk for det. Ja, blomstre har det gjort og blomstre gjør det fortsatt..selv om høsten nå begynner å merkes.

  SvarSlett
 3. Himmel for en vakker blomsterkavalkade. Hagen din er praktfull. Mange fine sorter og ikke minst fargekombinasjoner. Her var det liv og personlig preg! Takk for titten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Setter umåtelig pris på litt tilbakemelding! Tusen takk!

   Slett
 4. Hei igjen Eli! Takk for de koselige og varmende ordene du har lagt igjen hos meg:) Setter stor pris på det! Kongslysene er veldig lette å få til. De er stayere som må holdes litt i sjakk, for de elsker å formere seg:) De lyser fint opp både i sol og skygge.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like måte Jannibele! Ja m.h.t. kongslys ser jeg for meg at de blir bra hos meg. Vi har et skyggeområde/woodland som vil lyse fint opp med dem! Nå må jeg bare huske å få tak i frø!

   Slett
 5. Du verden for en flott blomstring det har vært hos deg i sommer. Her var det virkelig mange godbiter.
  Herlig å ha slike bilder, så kan du drømme deg tilbake når vinteren kommer.
  Neste helgegleder skal jeg prøve å beskrive hva du må gjøre når du linker opp. Du er hjertelig velkommen til å være med.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke. Klem Vivi

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Svarer litt seint her..har hatt broblem med internett-tilkobling. Tusen takk for fine ord,blir svært glad for det.
   Og takk..jeg vil jo være med..morsomt å dele 'helgegleder' med fine bilder! Det må bare settes av litt tid...har jo hele høsten foran meg..går nok bra det vil jeg tro ;-)

   Ny fin uke til deg! Klem.

   Slett